torstaina, joulukuuta 01, 2005

Ponchoilua ja lankaostoksia


Sain Linnean ponchon viimein valmiiksi. Sairasteleminen on hieman hidastanut tahtia, mutta nyt olen taas kunnossa ja projektit edistyy. Ponchon tein Ruotsista ostamastani Päls New nimisestä langasta joka on vähän samantapaista kuin Sandnes Funny. Turkismaista pintaa tulee.. Ruotsista on vaihtelun vuoksi kiva ostaa lankoja, löysin mm. aivan kivannäköistä kierteistä virkkauslankaa josta suunnittelin joululahjoiksi pannulappuja. Malli on sellainen jota olen tehnyt aikaisemminkin, tytön mekko. Ripustuslenkki on pään paikalla…
Viimeisimmät lankaostokseni: Sirdar Duet nauhalankaa valkoista ja roosaa, Brilliant valkoinen, ja Sirdar Boa roosa, hankittiin mentaliteetilla ”jos sattuisi jossakin tarvitsemaan”. Aika usein tulee hankittua lankoja juuri tuolla ajatuksella. Mies on aika kyllästynyt ja katseleekin lankakasoja kotona tyyliin ”vaimoni on hamsteri”. Olen onneksi löytänyt mieheni sielunveljiä muistakin käsityöihmisten puolisoista eli hamstereita kasvaa muuallakin kuin meillä.
Olen toivonut jouluksi digikameraa, että pääsisin kuvailemaankin aikaansaannoksiani. Joulupukki on luvannut muistaa...

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Tuo poncho on nätti. Lanka muistuttaa vähän Novitan Palmaa, joka onkin sitten melkoista neulottavaa, mutta kyllä senkin saa kesytettyä, kun tietää niksit.

17 syyskuuta, 2011 00:32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu