keskiviikkona, huhtikuuta 09, 2008

Kivaa tiedossa...Something nice to wait for...

Ettei tulisi haamupäivityksiä tuon blogin ulkonäön päivittämisen takia ajattelin höpötellä niitä näitä.:)
Siis ensinnäkin, vaikka tänään on ollut aivan hirveän kipeä olo särkyjen takia niin suu on hymyssä käytännössä koko ajan. Syykö? Kysyttekin vielä! Hih, viikonloppuna on OUPS:in ristipistotapaaminen Muoniossa. Mikä sen parempaa kuin pistellä kokonainen viikonloppu hyvien ystävien seurassa. Vilkutukset sinne Ouluun päin!
Puoliso tosin vähän ihmettelin kun eilen jo hihkuin, että jee, vain kolme yötä enää.
- Onko teillä joku "joulukalenteri"-systeemi vai aamukampako, kenties?
Höh, ei se käsitä mistään mitään! No, ei hän meidän menoa paljon häiritse. Aikoi lauantaina mäkeen jos Luontoäiti on suopea. Ei kuulema halunnut viettää koko aikaa meidän seurassa. Miksiköhän?
Sivumennen sanoen toivon kyllä minäkin hyvää ilmaa viikonlopuksi. Ilmat eivät ole oikein suosineet viikonloppuisin tänä keväänä.

Mitä sitten pistelen? Kahta salaista vaihtoa vuoronperään, mitäpä muutakaan. Fair and Square vaihtoa ja SBEBB:n Spring House vaihtoa. Ja haaveilen Tilda-hahmojen ompelemisesta. Olisiko kellään antaa vuorokauteen enemmän tunteja, tarjouksia vastaanotetaan.

Kiitos sinulle että kävit, kiitos myös kaikille kommenteista. Kommentit lämmittävät niin mieltä ja kannustavat jatkamaan tätä blogin pitoa. Tervetuloa uudelleen, halauksin seuraavaan kertaan!
***
I have had so much pain today because of the weather and despite that I´m smiling all the time. Why? Because we are having our weekend gathering with the Stitchers in the Oulu area at our cottage next weekend. Can you tell me any better way spending the weekend: good friends stitching together? No, I just figured you couldn´t! LOL. ( Waving to you friends in Oulu)
DH was a little confused when I told him yesterday that only three nights to go.
- Do you have some sort of "count-down"-calendar, or what?
Never mind, he doesn´t understand these things anyway. And he was going to ski down hill if the weather is good. Didn´t want to be around us stitchers the whole weekend. I wonder why...?
I´m hoping for good weather too. Mother Nature hasn´t shown her best for us this spring when we have been up north the weekends.
What I´m stitching for the moment! Well, two secret exchanges, what else. The Fair and Square exchange and SBEBB´s Spring House exchange. And I´m dreaming about sewing Tilda. More hours for my day, anyone. I´d be glad to accept one or two...

Thank you for visiting my blog and thank you all for your kind comments. I feel so warm inside for every kind comment and they inspire me to continue keeping this blog. Welcome again, with hugs until next time!

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Anonymous Virpi kirjoitti...

Aamukampa - hi hii - hyvä idea. Kiitos nauruista.

09 huhtikuuta, 2008 16:15  
Blogger Stephanie kirjoitti...

Have a wonderful weekend Tuula!

09 huhtikuuta, 2008 16:36  
Blogger Maria kirjoitti...

Pitäkää hauskaa Muoniossa! Harmi kun en pääse mukaan mutta jos poisjäämisestäni jotakin positiivista hakee niin eipähän ainakaan mulla ole kurkku käheänä maanantaina. "Hiljaiset" ja "ujot" OUPSilaiset tuntien viikonloppu tulee varmasti olemaan melkoista räpätystä ;-)

09 huhtikuuta, 2008 18:12  
Anonymous Mari kirjoitti...

Oon vähän kateellinen teille muille, kun en pääse Muonioon, mutta toisaalta se syy, miksi en pääse, on toki sen arvoinen, että sen edestä voi muutaman pistelyviikonlopun jättääkin väliin. :) Mutta jos lupaat järjestää vielä uudestaan parin vuoden päästä Muonion ristipistomökkiviikonlopun, niin tulen sitten sinne. :) Mukavaa pistelyviikonloppua ja pitäkää hauskaa! :)

(täällä on aamukampa jo valmiina Kalajoen viikonloppuun... ;) )

09 huhtikuuta, 2008 19:19  
Blogger Jill kirjoitti...

Tuula,
I am so jealous! I just love the "weekends of stitching". We have about 3-4 during the year. You will get lots of stitching done and lots of laughing. Have a wonderful time.

Jill

09 huhtikuuta, 2008 20:28  
Blogger Leena kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua teille sinne Muonioon :)

10 huhtikuuta, 2008 13:26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille!

tiina, joka ei päässyt paikalle

11 huhtikuuta, 2008 10:10  
Blogger tuula kirjoitti...

Tiina, muistelisin että sinulla oli kai jotain muuta mukavaa tiedossa..:) Kivaa viikonloppua sinullekin ja terkkuja perheelle.

11 huhtikuuta, 2008 10:59  
Blogger Merja kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua Tuulan ristipistitunnelmaiseen mökkiin :)

11 huhtikuuta, 2008 20:51  
Blogger Lillie kirjoitti...

Get well soon ! Enjoy your meet

14 huhtikuuta, 2008 05:40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu