maanantaina, tammikuuta 09, 2006

Loppiaisen jälkimainingit

Viime yö oli taas valvomayö. Kolmen jälkeen nousin ylös ja lähdin alakertaan. Tyhjensin pyykkikoneen ja laitoin uuden satsin pyörimään. Pyykkiä tuli viikonlopun aikana suhteellisen paljon kun olimme mökillä hiihtämässä. Perjantaina oli ihan kiva ilma ja Ylläksellä paistoi aurinko! Kaamos on ohi, ihanaa! Lauantaina oli sumuista ja ikävää joten päätimme lähteä vain ajelemaan. Käytiin Muoniossa ja ajeltiin sieltä Leville ja takaisin Ylläkselle. Joululahjaksi saamamme raclette-pannu tuli kokeiltua kahteenkin kertaan ja nyt on housunvyötärö tiukalla. Onneksi pyhät ovat ohi ja Painonvartijat alkavat tänään. Viimeiset 15 kiloa on pudotettavaa, noin 20 kiloa on lähtenyt keväästä.

Samos-toppi etenee. Takakappale on valmis ja etukappalettakin on 20 sm kudottuna. Ennätän tällä vauhdilla saada sen valmiiksi lomaan mennessä. En ole vielä pohtinut mitä otan matkalle mukaan ajankulua. Ilmailulaitos asettaa omat rajoituksensa ja luulenpa että kaikkein helpoin vaihtoehto on ristipistotyö.

Ostin tänään Cross-Stitch Gold´in ja The World of Cross Stitcher´in inspiraatiota hankkiakseni ja niissä olikin muutama sellainen malli joita voisin ajatella.

Aloin tänään myös lankainventaarion. En päässyt kovinkaan pitkälle, iski laiskuus ja oikeastaan kauhistuinkin lankojen määrää, mitä vuosien aikana on kertynyt kaappiin ilman että niistä on valmistunut mitään.
Seitsemää Veljestä lukematon määrä kokonaisia ja saman verran keskeneräisiä keriä
Nallea samoin
Sirdar Duetia 9 x 50 g
Sirdar Boa 2 x 50 g
Fritidsgarn 3 x 100g
Brilliant 4 x 50 g
Sukkis 2 x 100g
Sukkalankaa 2 x 100 g
Sandnes Sisu 15 x 50 g
Novita Wool 4 keskeneräistä kerää
Alpaca 3 x 50 g
Novita Virkkauslanka lukematon määrä keskeneräisiä ja kokonaisia keriä
Novita Tahiti yhdet puserolangat reilusti
Novita Jazz ( todella vanhat!!!) reilusti yhdet puserolangat

Tähän asti pääsin, sitten päätin että alan langanosto laihdutukselle! Luin jonkun blogia, ja löysin sellaisen termin ja totesin sen sopivan myös minulle. Voisin myös alkaa ristipistopakkaus-ostolaihikselle. Sekin sopisi mulle hyvin.

Tunnisteet:

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Pakko tunnustaa, että kanavatöiden ostolaihis olisi minulle enemmän kuin paikallaan. Ja langanostolakossa tässä ollaan itsekin, tosin ihan privaatisti vaan.

08 kesäkuuta, 2008 01:14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu