perjantaina, tammikuuta 20, 2006

Pitsisiä ajatuksia...

Ei sopinut saamani pitsimalli Brillalle. Kolme silmukkaa oikein yhteen kutominen vaatinee joustavamman langan, vauvaneuleisiin ja ponchoihin ystäväni on mallia käyttänytkin. Etsintä jatkuu...Aloitin topin neulomisen kuitenkin ja olen tehnyt helmaan helmineuletta muutaman kerroksen jatkan sitten pitsillä kun sopivan löydän.

Huomenna Helsinkiin ja sunnuntaina sitten Lanzarotelle. Tulee paussi tähän päivisjuttuun mutta palataan asiaan helmikuun 6 päivä.
********
Löysin sopivan pitsimallin kokeiltuani Ihanitsestä Maddalenan neulekoulun pitsimallia. Sopii hyvin Brillalle ja on helppo. Olen nyt neulonut takakappaletta kymmenkunta kerrosta ja epäilyttää hieman onko puikoilla liikaa silmukoita. Näyttää aika leveältä vaikka pidänkin reilun kokoisista neuleista. Olen kuitenkin purkanut tekeleen niin monta kertaa sopivaa mallia etsiessäni että nyt saa tulla mitä tulee...

Matkakäsityönä on mukana keskeneräinen ristipistotyö ja keskeneräinen hardangertyö. Toivottavasti ennätän saada valmiiksi ainakin toisen. Hardangerliinaa ajattelin äitienpäivälahjaksi, joten onpa tässä aikaa kevääseen vielä muutama tovi. Ristipistotaulu on ajateltu somistamaan oman keittiön seinää.

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Let's hope you get them done. I mean your stitching projects.

08 kesäkuuta, 2008 01:19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu