perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Humalassa...

Olen humaltunut keväästä ja auringosta! Ei voi sanoin kuvailla miten mielialaan vaikuttaa tuo ihmeellinen valoilmiö taivaalla vaikka se kieltämättä paljastaakin likaiset ikkunat ja pölyiset nurkat. Kävin kaupassa kävellen, reppu selässä, nuuhkimassa ilmaa. Kirpparilla oli muutama ohuesta langasta virkattu pikku liina mutta nyt en kuitenkaan ostanut mitään. Kevätsiivousta en aio vielä alkaa suunnittelemaan. En muutenkaan harrasta suursiivouksia vaan siivousta vähitellen koko ajan-menetelmällä. Ikkunanpesu on ehkä se vähiten kiinnostava. Siinäkin on mielenkiintoisinta verhojen vaihto, etenkin uusien verhojen.

Ostin viikonlopuksi pizzatarpeet, luovuus houkuttelisi tällä kertaa tuonne gourmet-puolelle ja tietenkin aion seurata kisoja. Meidän perheessä minä olen se joka olen enemmän kiinnostunut penkki-urheilija, miehen suurin mielenkiinto kohdistuu oikeastaan autourheiluun. Kaikki muut lajit ovat yhdentekeviä.

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Urheilukisat ovat hyviä käsityön edistäjiä. Kuten se, kun seurasin Daegun kisoja. Kuuntelin selostusta, vilkaisin välillä ruutua ja annoin kanavatyön viedä mukanaan.

17 syyskuuta, 2011 00:46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu