tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Ihanaa että viileni ilma...

Todella vilkas työpäivä, eli tarkoittaa sitä että käsitöitä ei pahemmin tehdä vaan ollaan verstaalla. Kuvassa olevan peitelevyn 0,5 mm Puralista tein itse, peltisaksien käyttö vähän tökkii ja vaatisi enemmän käsivoimia. Riisinjyvä alumiinia en pysty leikkaamaan missään tapauksessa. Voimat eivät kerta kaikkiaan riitä. Onneksi kynnykset riisinjyvästä leikataan suurimmaksi osaksi leikkurilla ja vain nurkat on pakko leikata käsin.

Sitten on väännetty metreittäin listaa ja aina välillä puoliso sitten käyt laittamassa paikoilleen ja taas tehdään...

Ihanaa, että ilma viileni! Ilmassa on tosin syksyn tuntua, mutta kyllä minulla on huomattavasti helpompi olla ja toimia kun asteita on se viisikin vähemmän. Olen heti paljon energisempi ja käsityötkin maistuvat eri käskystä. Kuva on kylläkin viimekesäinen virkkutyö eli kesäkassi johon sankoja etsin Helsinkiä ja Tallinnaa myöten. Nyt on jälleen tarjolla aivan eri tavalla erilaisia sankoja niin että sormet syyhyävät tekemään uutta ja uutta... Tuo kassi on 6-säikeisestä kalastajalangasta ja malli on osittain vanhasta Novita-lehdestä ja osittain (=kyljet) vanhaa pitsivarastoani jota olen virkannut joskus teini-iässä.

3 kommenttia:

Blogger Helminalle kirjoitti...

Hei, kiitos "käynnistä". Kysyit noista bloginapeista. Valitettavasti en ollenkaan osaa neuvoa Bloggerin suhteen, koska en tosiaankaan ymmärrä noista koodijutuista yhtään mitään. Vuodatusta käytänkin siksi, että sitä osaan suurin piirtein käyttää.
Muistelen jonkun kyselleen Yahoon neulontalistalla vähän aikaa sitten ilmeisesti Bloggerin nappiasetuksista.
Jos kuulut listalle, kesäkuun lopun paikkeilta löytyy viestiketjua aiheesta.

12 heinäkuuta, 2006 11:28  
Blogger tuula kirjoitti...

Hei! Oikeastaan minua harmittaakin etten löytänyt "Vuodatusta" aikaisemmin, vaan olin ennättänyt kirjoittaa tähän jo niin paljon etten enää viitsinyt alkaa siirtelemään. Se nyt vain tuntui vaivaloiselta. Kiitti vinkistä...katson löytäisinkö tuon vihjeesi perusteella joitain ohjeita.

13 heinäkuuta, 2006 15:12  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

What a nice bag.

17 syyskuuta, 2011 00:51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu