maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Figuriineja ja Salomonin solmuja
Viikonloppu on nyt takana. Olimme mökillä Muoniossa ja kävimme hillamarkkinoilla Kolarissa sekä Äkäslompolon ympärijuoksua katsomassa Äkäslompolossa.

Ilma oli viileähkö, aamulla alle 10 astetta ja päivälläkään ei noussut kahteenkymmeneen. Helikopterin kokoisia sääskiä sekä äkäisiä mäkäröitä joten ulkotyöt oli pakko tehdä vauhdilla. ”Ylläs soikoon” jäi katsomatta mutta muuten olen ihan tyytyväinen viikonlopun saldoon. Hillamarkkinoilta en ostanut hilloja mutta hollantilaisen figuriinin, joka kuvasi tyttöä vedenhakumatkalla. Äkäslompolosta hankin vielä yhden pizzakaulimen, mielestäni paras mahdollinen malli koska aina ei ole käsipareja avustamassa ja tapani on nimittäin kaulia pizzataikina suoraan leivinpaperin päälle.

Sukankudin, josta kuva, ja kassintekele jäivät pahasti kesken kun jäin koukkuun Salomonin solmuihin ja aloin kokeeksi virkkaamaan huivia ihan itselleni tällä kertaa. Totesin, että todennäköisesti voisin virkata huomattavasti isompia lenkkejä mutta tästä tulee nyt tällainen ja sitten kun opin tekniikan kunnolla ajattelin jo innolla joulua ja mahdollisia lahjoja. Tuo koepala on nyt virkattu siitä samasta langasta mistä sukat taannoin.

Aivan ihanaa sitä on kutoa ja etenee nopeasti, värien vaihtuessa. Olen jotenkin niin ihastunut vieläkin raitalankoihin vaikka niitä nyt on ollut muutaman vuoden.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu