maanantaina, heinäkuuta 31, 2006

Kivaa...

Kivaa, Salainen Neuleystävä 2006-kierros on alkanut. Sain eilen kuten varmaan suurin osa osallistujista neuleystäväni nimen ja osoitteen ja suunnittelu on täydessä käynnissä. Itse asiassa aloitin suunnittelun jo ennen kuin tiesin, minkälainen ystäväni on ja mikä häntä kiinnostaa, hätähousu kun tunnustan olevani. Onneksi pääsen toteuttamaan joitakin ideoita ystäväni ilahduttamiseksi.

Viikonloppu oli muuten aivan mahtava. Lauantaina käytiin appivanhempieni mökillä nurmikon leikkuussa ja saunomassa. Appivanhempieni mökkikesä on tämän vuoden osalta ollut todella vähäistä: mökki on saaressa ja apelleni asennettiin juhannukselta uusi polviproteesi, joten...Tänä viikonloppuna käytimme heitä nyt sitten ensimmäisen kerran leikkauksen jälkeen mökillä.
Äitinikin sairastaa joten tämä meidän elämä on viime aikoina ollut vähän sellaista "nurseerausta". Äidilläni todettiin kolmisen viikkoa sitten laskimotukos toisessa jalassa ja tilanne oli jonkin aikaa kriittinen. Nykyisin olen sitten työn lisäksi käynnyt hänellekin kaupassa, siivonnut, hoitanut asioita, toiminut kuskina jne... Tuntuu siltä että oma koti jää vähän heitteille, mutta...aika aikaa kutakin.

Sain kuitenkin tehtyä käsitöitä ihan kiitettävästi. Virkkasin Salomonin solmu-huivia ja kesäkassia vuorotellen ja molemmat ovat sanoisinko finaalissa. Nyt vain hankkimaan kassiin sankoja ja huivin reunaan helmiä. Pitäisikö käydä paikallisessa Tiimarissa... Mulla on vain se ongelma että yleensä sieltä lähtee mukaan niin paljon muutakin kivaa. Äiti pyysi tuomaan käsityölankaa. Se ei muuten ole mikään helppo tehtävä: aikoinaan hän on virkannut Mölnlycke virkkauslangasta koska ainoastaan se on hänen mielestään tarpeeksi napakkaa. Nyt pitäisi sitten verhoja varten löytää jotain vastaavaa. Aika tulee kuulema pitkäksi kun liikkua ei saa. Ihan ymmärrettäväähän se toki on...

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Oi voi voi! Kyllä sinua nyt viedään. Please, please take time to yourself too.

17 syyskuuta, 2011 00:57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu