maanantaina, elokuuta 14, 2006

Plim...aika meni umpeen...

Osallistumisaika arpajaisiin on nyt sitten kilahtanut umpeen (voi kamala mitä suomenkieltä!) Alan tässä väkertää arpajaisia varten lippusia joten huomenissa voittaja on sitten selvillä. Eläkää jännitysessä siihen asti.

Koko viikonlopun olen ahkeroinnut ensin "kiitoshuivin" sitten arpajaisvoittojen kimpussa. Mitä ne ovat selviää sitten myöhemmin. Käsitöiden merkeissä kuitenkin viikonloppu vierähti ihan mukavasti. Keskeneräiset työt vain ovat levossa kun on näitä muita kiireellisempiä...Lämmintä riittää edelleen meilläpäin ja kuivaa...Minä toivoisin sadetta mutta perinteinen sadetanssinikaan eli ikkunoiden pesu ei enää tepsi. Hm, mikä neuvoksi? Olen jo ajat sitten lopettanut kukkapenkkien kastelun toivottomana ja sen ne on kyllä näköisetkin. Pioniparka, lupiiniparka. Saapa nähdä saanko ne pelastettua.

Perjantaina keitin äidille 1.3 kg vaaraimia hilloksi. Hän oli ikionnellinen ja kävi hakemassa saaliin lauantaiaamuna. Marjasato ainakin viinimarjojen ja vaaraimien osalta on ihan kohtuullinen kuivuudestakin huolimatta. Punaisia viinimarjojakin näyttää tulevan aivan samalla tavalla kuin edellisvuosinakin vaikka noppaakaan ei ole satanut sitten heinäkuun.

Tuttavapariskunta sai myös eilen vaarainhilloa. He kävivät nimittäin edellisviikonloppuna Tukholmassa ja toivat tuliaisena sormustimen. Tekstarilla ilmoitettiin: No hillo, no tuliainen! Kiristystä...Tämä nyt on sellaista meidän välistä huumoria..

Ja sitten arpomaan...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu