keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

Bloggailupaussi...Blogpaus..

Ulkona on -20,4 astetta pakkasta ja viima on todella jäinen. Huomenna on lähtöpäivä. Lennetään Helsinkiin, ollaan yötä siellä ja jatketaan perjantaina matkaa kohti Lanzarotea. Toivottavasti paremmalla onnella kuin viime vuonna. Selaillessani matkapäiväkirjaa totesin että viikko meillä meni sairastellessa. Ensin lohkesi mulla hammas ja kytättiin hammaslääkärille pääsyä päivä. Sitten sairastuttiin vuorotellen vatsainfluenssaan...Joopa joo...
***
Det är -20,4 grader kallt ute och en kylig vind. Vi reser imorgon. Flyger till Helsingfors, övernattar där och fortsätter på fredag till Lanzarote. Hoppas på bättre tur med semestern än ifjol. Jag läste i resedagboken att totalt en vecka gick åt till att vara sjuk. Först otur med min tand och därefter med magsjuka som vi led av båda två.
***
Juuri kun olin sulkenut Ystävänpäiväswappi kirjekuoren totesin että kuvaamatta jäi. Sääli...Paketin postituksen uskoin anopille, koska totesin että on hieman liian aikaista postittaa paketti jo nyt. Toisaalta halusin varmistaa että paketti varmasti ennättää ajoissa joten en uskaltanut jättää postitusta siihen asti kun palaamme.

Palataan asiaan helmikuussa.
***
Jag hann sluta kuverten med Alla Hjärtans Dags-presenten utan att ha fotat innehållet. Synd...Svärmor skickar iväg paketet, eftersom jag inte ville skicka iväg den ännu och tordes inte lämna postningen till vi kommer tillbaka.

Vi hörs åter igen i februari...

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Aija kirjoitti...

Hyvää matkaa, toivottavasti sää suosii ja muutenkin on mukavaa. Mekin olemme olleet kerran Lanzarotella ja tykkäsimme kovasti.

24 tammikuuta, 2007 15:36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa lomaa! T. Tiitu

24 tammikuuta, 2007 16:05  
Anonymous Maajo kirjoitti...

Hyvää matkaa! :)

24 tammikuuta, 2007 16:08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
ilmoittaisin , että sinulla on nyt oma salainen neuleystävä. Viesti ihan sen takia, etten tiedä, koska saan ensimmäisen paketin matkaan ja halusin, että et jää epätietoon olemassa-olostani.
t. SNY:si

28 tammikuuta, 2007 21:30  
Anonymous Maajo kirjoitti...

Kiitos kortista (muistit oikein mun synttärit), toivottavasti ovat säät olleet suotuisat ja reissu kaikin puolin mukava. :)

06 helmikuuta, 2007 09:34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu