perjantaina, elokuuta 31, 2007

Vihdoin viimein...At last...


Tässä kuori jonka pistelin Mailart Friendsien Summer Sampler-vaihdossa Yasminille Malesiaan. Se on ollut matkalla kolme viikkoa ja aloin jo huolestua ja suunnittelemaan uutta lähetystä. Onneksi kuori nyt kuitenkin löysi perille asti. En ole itse oikein tyytyväinen tulokseen koska jouduin jättämään niin paljon tilaa etupuolelle postin tarroja varten. Sisältötarra vie todella paljon tilaa enkä uskalla liimata sitä kirjotun päälle. Malesiasta saamassani kuoressa oli sisältötarra ristipistojen päällä niin tiukassa että kuvio meinasi irrota tarran mukana!

***
This is the envelope I stitched for Yasmin in the Mailart Friends Summer Sampler-exchange. I sent it three weeks ago and I must admit that I have been worried because it took so long. I´m not satisfied with the envelope because I had to leave so much space on the front for the stamps and especially the contain-label. I try not to put any labels on the embroidery because the glue I use is so strong that the labels are difficult to take away and can destroy the stitched area.

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Leena kirjoitti...

Nätti se on! Onpa hyvä että meni perille lopultakin. Minä täällä kohta alan hermoilla, viimeisin lähettämäni kuori on matkannut kohta kaksi viikkoa Hollantiin...

31 elokuuta, 2007 12:51  
Blogger Emma kirjoitti...

Kaunis kuori tuo on ja pienen tyttö-pistelyn kohtalokin selvisi.

01 syyskuuta, 2007 11:01  
Anonymous Leena kirjoitti...

Kiva kuori!
Yhden kuoren ulkomaille lähettäneenä kysyn.Mikä sisältötarra?

01 syyskuuta, 2007 13:20  
Anonymous Aija kirjoitti...

Voi miten kivoja kuoria on taas ollut matkalla. Kateellisena olen täällä katsellut niitä ja toivon, että pian pääsen itsekin taas vaihtoihin mukaan, kun saamme kodin pystytettyä, ristipistotarvikkeet esille ja nettiyhteyden Nasun taloon.

03 syyskuuta, 2007 14:13  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Leena: varmaan se vihreä lappu, jota kutsutaan tulliluetteloksi. Voi se olla joku muukin, mutta se on ainoa, joka minulla tuli mieleen.

17 syyskuuta, 2011 03:02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu