tiistaina, elokuuta 14, 2007

Lahjoja...PIF´s

Tänään oli tällainen ihanuus postilaatikossa, eli Anna-hyvän-kiertää lahja minulle Tanyalta . Aivan ihana tee-aiheinen taulu ja todella kauniit keraamiset kehykset. Kiitos Tanya!
***
I found this in our mail-box today, a beautiful tea-inspired picture stitched as a PIF by
Tanya. The ceramic frame is beautiful too, thank you so much!

Tästä pienokaisesta en näytä kuin tämän verran eli kuva on pistelty 28 count pellavalle yhden langan yli. Kokonaisuudessaan näytän työn kun lahjan saaja on sen varmuudella saannut.

***

Only a peek of this little beauty, a lady stitched on 28 count linen over one. I show the rest when the gift is received.

***

Oltiin mökillä viikonloppu. Jotenkin vain masensi koska tuntuu että tämä kesä ei ole mennyt ihan putkeen. Olen ollut paljon sairaana ja nytkin on niin inhottava olla etten voi sanoin kuvailla. Ensin kesäflunssa kesäkuussa, sitten meni selkä heinäkuussa. Nyt on vaivannut todella äkäinen nokkosrokko ja kaiken lisäksi meni vielä polvi että hädin tuskin kantaa aika ajoin. Onkohan ilmat vain sitten semmoiset että saavat minut huonoon kuntoon. Fibrokin on ollut nyt paljon pahempana ja pistelyhalut suurinpiirtein -10! Joskus tuntuu siltä että pitäisi vain puhaltaa peli poikki mutta kun minä en tunne itseäni stressaantuneeksi, vain kipeäksi...

On niin ihana kun tuntee että on hyviä ystäviä! Ystävien arvo on kyllä mittaamaton ja kaikkien ihanien ihmisten kommentit blogillekin saavat kyllä hyvälle tuulelle! Kiitos kaikille niistä!

***

We were at our cottage the weekend. It just didn´t feel the same this time because I´ve been so depressed for several reasons. I haven´t felt any good at all this summer and I wonder if the hot weather has something to do with it. Oh, I so want the winter and the snow to come! First I got the summer flu and then once it was over I injured my back. Now I have had a really nasty nettle rash and as if this wasn´t enough I injured my knee so I barely can walk time to time! My fibro is much worse and my stitchinginspiration is about -10! Sometimes I wonder if it´s time to blow the whistle but the problem is that I don´t feel as if I was stressed, I just feel sick...

It´s so valuable to have good friends. I do feel that all the friends I have are so important to me and all the wonderful people who leaves comments on my blog makes me feel so good. Thank you so much for them.

Tunnisteet: , ,

9 kommenttia:

Blogger Sari kirjoitti...

Oi kun näyttää ihanalta tuo tyttönen. :) Ja tosi mukavan Piffin olet myös saanut!

Valoisia loppukesän päiviä!

14 elokuuta, 2007 21:05  
Anonymous Virpi kirjoitti...

Oi, miten kaunis PIF! Mielenkiinnolla odotan kuvaa koko projektista.

15 elokuuta, 2007 08:09  
Blogger Emma kirjoitti...

Kauniin lahjuksen olet saanut ja tuo tyttönen on ihana ja niin pieni.
Parempia vointeja.

15 elokuuta, 2007 08:50  
Anonymous möhönasu kirjoitti...

Kaunis lahja! Kuvasta ei oikeen käy selville, että onko kehys kangasta (tilkkutyö) vai keramiikkaa?

15 elokuuta, 2007 12:52  
Blogger Tanya kirjoitti...

So glad you like it, Tuula, and it sure got there fast! Take care :)
Tanya

15 elokuuta, 2007 14:11  
Blogger Julie kirjoitti...

Tuula, I'm sincerely sorry to hear how your summer has been. I too am hoping for cooler weather and snow. Its just too hot! I hope your weather, knee, fibro, rash and spirits improve soon. I look forward to seeing the rest of your stitched gift.

15 elokuuta, 2007 20:19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitappas minulle sähköpostia. Asensin koneeni tässä uudelleen ja Sinunkin osoitteesi hukkui bittiavaruuteen.

tiina

15 elokuuta, 2007 22:24  
Blogger Leena kirjoitti...

Oijavoi, toivottavasti olo paranee, kurjia tuollaiset vaivat.

Ihanan lahjan sait ja ihana on tuo työ jota pistelet!

16 elokuuta, 2007 08:16  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

I am sad for your health. I hope your health will improve, when the time is right.

17 syyskuuta, 2011 02:59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu