maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Malesiasta postia...Mail from Malaysia...

Olimme mökillä viikonlopun ihan vain sen takia että oli jo aika laittaa lämmitys päälle. Aika tosiaan. Perjantaina kun menimme mökissä oli +8 astetta lämmintä. Puoliso katsoi telkkaria nahkatakki päällä ja minä hain jalkaa tuplat villasukat! Saunassa oli kyllä tosi kiva käydä.
***
We were at our cottage the weekend just because we had to put the heat on. It was about time! On friday we had only +8 degrees C. inside! My husband watched the TV with his leatherjacket on and I searched for more wool-socks. The sauna felt real good!


Siis katsokaa ja ihailkaa miten ihanan kuoren sain Mailart Friendsien Summer Sampler vaihdossa Lillie Malesiasta. Aivan ihanat värit ja pidin erityisesti hänen ratkaisustaan tehdä kuori pistelijän taskuksi, eli kuoressa oli pieni tasku saksille, neulavihko ja paikka myös muutamalle lankatokalle. Aivan ihana vaihto taas!
Take a look, what fabulous envelope Lillie made for me in the Mailart Friends Summer Sampler-exchange. The colours are so bright and I love the finish, as she has made the envelope to a stithers-pocket with a pocket for the scissors, a small needle-book and a place for threads. A wonderful exchange again!

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous Mia kirjoitti...

Kauniin kuoren olet saanut, ihan tulee vielä kesä mieleen :D

Mia

ps. sinut on haatettu!

10 syyskuuta, 2007 12:20  
Anonymous Maajo kirjoitti...

Kivan pirteä! :)

10 syyskuuta, 2007 13:18  
Blogger Sari kirjoitti...

Onpa ihanan kesäinen kuori!

10 syyskuuta, 2007 22:14  
Blogger Leena kirjoitti...

Kiva kuori, tosi kesäinen!

12 syyskuuta, 2007 10:31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu