maanantaina, joulukuuta 10, 2007

Vihdoinkin jotain näytettävää...Something to show, at last...

Jaha...Mistähän minä aloittaisin tämänpäiväisen tekstin. On niin paljon kerrottavaa ja minusta tuntuu aina että en saa kirjoitettua puoliakaan siitä mitä haluaisin sanoa!

Meillä oli Oupsin ristipistotapaaminen lauantaina Lennun luona ja se oli kyllä minulle tämän kuukauden odotetuin tapahtuma. On aina niin kiva päästä tapaamaan ihania ystäviä joiden kanssa jakaa saman harrastuksen. Kuvasato on kokonaisuudessaan sieltä tapaamisesta.
***
I´m not sure where to begin to tell you about all the fun that has happened lately.

I was at our Stitchers meeting on Saturday in Oulu at Lennus and all the pics are from there. It was surely something I had been waiting for. It´s allways so fun to meet dear friend with whom I share the same hobby.

Ensinnäkin modernisoitu "joulukuusi" eli alumiinilangasta punomani teline saksikoristeita varten jonka tein Lennulle Anna-hyvän-kiertää lahjaksi.
***
This is a modern version of a Christmas tree I made for Lennu as a PIF. She is going to hang all her scissors fobs and christmas ornaments on it.

Meillä oli Oupsilaisten kanssa ihka ensimmäinen vaihto ja tässä on joulutaulu jonka pistelin Marille. Tiesin että Mari on erittäin musikaalinen ja pitää musiikkiaiheisista ristipistotöistä joten mallia ei ollut oikeastaan vaikea valita.

***

We had our first exchange in the group and this is what I stitched for Mari. I knew that she likes music and stiched items with musical theme so it wasn´t too difficult to choose what to stitch. The song is "Silent night, Holy night"


Tämän kauniin joulukoristeen sain Jaanalta. Kuva ei kyllä tee koristeelle oikeutta. Tonttu on aivan ihana ja takapuolelle olevaan kuuseen Jaana oli ommellut pienen pieniä helmiä koristeeksi. Lisäksi paketissa oli tummaa suklaata - joka on kyllä löytänyt tiensä jo parempiin suihin - sekä sormustin Lontoosta! Jaana tiesi että keräilen sormustimia ja hennoi luopua omastaan. Nyt minulla on 43 sormustinta! Sokerina pohjalla oli Jaanan tyttären, 8 vuotiaan Sannin tekemä joulukortti joka oli niin suloinen! Laitan kortista vielä kuvaa erikseen. Kiitos tuhannesti, Jaana.

***

This beautiful Christmas Ornament was stitched by Jaana for me! Isn´t it just gorgeus! The Santa is so cute and on the back there is tiny pearls stiched on the Christmas Tree. I just love my Ornament! Jaana gave me also my favourite chocolate which I didn´t have time to take any pic before I already had eaten it up! And she gave me my 43rd thimble which she had bought in London. Jaana knew that I collect thimbles and how sweet of her to give me one. Jaanas 8 year old daughter,Sanni, had made me a beautiful christmas card which I show you later. Thank you so much Jaana for all that you gave me!

Tässä yhteiskuva vaihdoista!

***

Here all the exchange items.

Tunnisteet: , , , ,

5 kommenttia:

Blogger Mari kirjoitti...

Kiitos vielä ihanasta vaihdosta! :) Pakko kertoa mun miehen kommentti, kun näki tuon sun tekemän Jouluyö-taulun. Hän nimittäin sanoi heti että "mikset sää tee noin ihania ristipistoja?" ;) Vastasin, että kyllä haluaisin tehdä, jos vain jossain vaiheessa ennättäisin... ;) On siis tosi kaunis, ihailen sitä vähän väliä, kun se on tässä työhuoneen seinällä. :)

10 joulukuuta, 2007 15:18  
Blogger Leena kirjoitti...

Kiitos käynnistä, oli ihana kun jaksoitte lähteä ajamaan tänne! Ja kiitos tuosta kuusesta saksikoristeille, tuolla se kököttää olohuoneen pöydällä ihan täynnä kaikenlaisia koristeita :) Laitan kuvaa blogiin lähipäivinä.

13 joulukuuta, 2007 08:34  
Blogger Sara kirjoitti...

Så fint, gillar verkligen den med julsången.

16 joulukuuta, 2007 19:29  
Blogger tkdchick kirjoitti...

Wow all the ornaments are beautiful!

16 joulukuuta, 2007 23:31  
Blogger Sari kirjoitti...

Tosi kauniita koristeita. Erityisesti tuo jouluyö-koriste on kyllä tosi ihana!

18 joulukuuta, 2007 23:51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu