tiistaina, elokuuta 01, 2006

Kivaa edelleen..

Oltiin eilen illalla verstaalla yli seitsämän, koska yhdellä asiakkaalla oli sen verran kiire saada listat tälle päivälle ja listaa oli heti paljon: 140 kpl - yhteensä yli 200 jm!! Ennätin käydä kaupungilla asioilla aamupäivästä ja sain kuin sainkin ostettua äidille kokeeksi 100 g kerän virkkauslankaa ja Dianan mallilehden. Katsotaan nyt sitten ostanko lisää vai jäänkö odottelemaan sitä Mölnlyckeä, oli vähän niinkuin luvassa että sitä saisi ehkä tilauksesta. Kävin myös Tiimarissa mutta tällä kertaa ei löytynyt mukaan mitään sopivaa..

Illalla olin niin rättipoikki, että saunan jälkeen ei oikein virkkaus maittanut. Virkkasin kuitenkin kerroksen kesäkassia ja tänä aamuna istuin sitten pari tuntia ennen verstaalle lähtöä virkkamassa lisää. Katsoin siinä sivussa loppuun Hitchcockin Linnut, jäi eilen illalla kesken kun uni voitti. Hyvä elokuva, mutta trikkien kömpelyys vähän häiritsi. Se oli sitä aikakautta se...

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Salaiselta Neuleystävältäsi :o) Matkoilta kotia pääsen pitää tutustua paremmin blogiisi :o)

01 elokuuta, 2006 18:46  
Anonymous Tiitu kirjoitti...

Tuolta aiemmasta postauksestasi löysin termin Salomonin solmut. Olen jossain muuallakin aiemmin törmännyt samaan termiin. Kertoisitko mitä ne ovat? (Laiskalla päällä, enkä viitsi alkaa etsimään tietoa)

01 elokuuta, 2006 21:51  
Blogger tuula kirjoitti...

Salomonin solmut ovat virkkausmenetelmä. Olen todella huono kuvailemaan ohjetta mutta parhaan ohjelinkin löydät varmaankin Ihanitsestä eli http://www.ihanitse.com/. Siellä on Virkkausaiheisten keskustelujen joukossa "Salomonin solmut"-juttu.

02 elokuuta, 2006 11:57  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Huh! Tilaustilanne kuulostaa pahalta. Ota ihmeessä rauhallisesti äläkä rehki liikaa.

17 syyskuuta, 2011 00:59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu