perjantaina, lokakuuta 10, 2008

Fair and Square perillä...Fair and Square found its way...

On mennyt tosi pitkä aika viime päivityksestä, mutta tuntuu kerta kaikkiaan että ei ehdi kun töitä on ollut niin paljon. Ihanaa kuitenkin nyt kun on viikonloppu edessä. Huomenna lähdemme Ouluun, Kädentaitomessuille ja sitä odotan innolla, koska edellisestä kerrasta on niin kauan aikaa. Aion tehdä ostoksia vaikka puoliso kyllä aikoi takavarikoida minulta lompakon. Ikävä ihminen!

Pistellyt toki olen vaikka en tänne ole kirjoittanutkaan. Salaisia, salaisia... Nyt tuntuu että alkaa jotain jopa valmistumaankin. Ja kuten kuvista näkyy olen sekä saanut että lähettänyt maailmalle pistelyjä.
***
It´s a long time since I have written anything here, but I have been so busy at work. How nice though that it´s weekend. Tomorrow we are going to Oulu, at a Handicraft Fair and I really look forward to it. I am going to do some shopping even though my husband said that he is going to take my wallet. Not a kind person, at all!

I have done some stitching. Secret stuff and now I feel that I´m getting some things ready. As you can see at the pictures I have both sent and received some nice pieces.


Tällä kierroksella Fair and Square vaihdossa parini oli April. Pistelin hänelle ylemmässä kuvassa olevat neliöt joista varsinaisessa kuvioneliössö oleva malli on Peripherian Echoes of a Squared Lotus. Tosi ihana malli pistellä! April pisteli minulle ala-kuvassa olevan kveekkarityylisen sydämen. Värit ovat luonnossa vielä kauniimmat. Kiitos tosi paljon, April.
***
On this last round on Fair and Square Exchange I have participated in April was my partner. I stitched Echoes of a Squared Lotus by Peripheria for her, which you can see in the first picture above. I really love to stitch that design! April stitched a quaker-style heart for me and I think that the colours are even more beautiful live. Thank you so much, April.

***

Kiitos että kävit, on aina mukava lukea kommenttejasi! Lisää tuttuja pistoja taas ensi viikolla! Ihanaa viikonloppua!

***

Thanks for stopping by, it´s allways fun to read your comments! More familiar stitches next week. Until then have a wonderful weekend!

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

Blogger Ulla kirjoitti...

Mukavan näköisiä molemmat neliöt! Tovottavasti messureissu on antoisa :-)

10 lokakuuta, 2008 13:29  
Blogger Stephanie kirjoitti...

Lovely squares that you both stitched - what a coincidence that you both chose blue :)

10 lokakuuta, 2008 15:36  
Anonymous pirren kirjoitti...

Hyvää messureissua! Salaisia juttuja täälläkin tehdään, kun rupeaa olemaan se aika vuodesta :-)

10 lokakuuta, 2008 15:40  
Blogger Jennifer/OH kirjoitti...

What beautiful shades of blue on both pieces. What type/brand of threads are these?
Oooh, a craft fair! I would love to go to one of those.I have passed pu on going to three very nice ones so far this season. I have participated in one, and that is all I can do...so I can MAKE money rather then SPEND it!!

10 lokakuuta, 2008 17:33  
Anonymous Aija kirjoitti...

Hyviä ostoksia messuilta. Ja pidä lompakostasi tiukasti kiinni! Voi kun pääsisin joskus...

10 lokakuuta, 2008 22:21  
Anonymous Mari kirjoitti...

Nättejä neliöitä! :) Toivottavasti nähdään huomenna. Ja voithan sinä takavarikoida puolison lompakon, sitten vain kiireesti juokset messuille sisään ja puoliso saa jäädä odottamaan portin ulkopuolelle, kun ei saa ostettua lippua. ;) Eipä ole ainakaan naputtamassa, että mennään jo ja että muka liikaa ostelet. ;) Tai onhan siinä Ouluhallin vieressä uimahalli, passita mies sinne siksi aikaa, että saat itse rauhassa kierrellä. :) Hauskaa Oulun reissua teille molemmille!

10 lokakuuta, 2008 23:23  
Blogger Ninnu kirjoitti...

Kauniita kauniinsinisiä töitä!

13 lokakuuta, 2008 08:16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu