tiistaina, lokakuuta 28, 2008

Kunniamaininta...An award, this time in Finnish, sorry!

Sain Ninnukalta tällaisen kunnia-maininnan. Kaunis kiitos siitä, olen tosissaan aivan otettu!:)
Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä ja tässä ovat minun valinnat ei mitenkään tärkeys eikä muussakaan järjestyksessä.
Ihan perusteluina Villakettu on blogi jonka olen löytänyt ihan vasta-aikoina. Olen mieltynyt hänen kirjoihinsa ja teksteihin muutenkin ja plussana Suuri Käsityölehti saa hänestä uuden päätoimittajan. Jee!!!
Elina on vanha tuttavuus. Jaamme kiinnostuksen käsitöihin ja Hilja Valtosen kirjoihin ja pelkästään viimeksimainittu riittäisi perusteluksi. Ihanasti kirjoitettu blogi jonka siirtyminen MTV:n alaisuuteen ei hetkauta minua pätkääkään. :) Tulen olemaan hänen säännöllinen lukijansa edelleen.
Mari on ristipistelevä ystävä jonka töitä ihailen suuresti, samoin blogin ilmettä ja ihania kuvia. :) Mari on niin tuottelias neuloja että päätä huimaa ja tekstiä on tosi kiva lukea. Plussana tietenkin se että tunnen Marin livenä. :)
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Broccoli joka tekee ihania neuleita ja omistaa minun mieltymykseni mukaisia laukkuja ja kenkiä!
Varmaan satoja ihania blogeja jää minulta mainitsematta jotka myös tämän kunniamaininnan ansaitsevat. Se näissä onkin niin vaikeaa että aina tehdä juuri se oikeudenmukainen valinta...
Ihanaa viikkoa kaikille!

Tunnisteet:

1 kommenttia:

Blogger Mari kirjoitti...

Kiitos Tuula ihanasta tunnustuksesta :)

28 lokakuuta, 2008 15:30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu