torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Syntymäpäivälahja puolisolta...A birthdaygift from my DH...

Olen eilisestä lähtien tällaisen onnellinen omistaja ja siitä kiitos ihanalle puolisolleni. Synttärit ovat vasta ensi viikolla mutta ompelukoneen sain jo etuajassa ja oikein sormia syyhyää päästä tutkimaan mitä kaikkea sillä voi tehdä. Olen toivonut kunnollista ompelukonetta jo pitkään ja tämä oli kyllä unelmien täyttymys!
***
Since yesterday I´m a happy owner of a Bernina 240 thanks to my DH who bought me it for my birthday. The day is actually next week but I got my present a few days in advance. I just want to go home and try my new treasure! I have hoped for a proper sewing machine for a long time and now I can say that my dream came true!
***
Kiitokset kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Ne todella piristivät mieltä ja saivat paremmalle tuulelle. Seuraavaan kertaan, halauksin...
***
Thank you so much for your comments on my last posting. They really made me feel better. Until next time, with hugs...

Tunnisteet:

1 kommenttia:

Anonymous Aino kirjoitti...

Onnea ompelukoneen omistajalle! Minulla on myös kymmenisen vuotta vanha Berninan Activa, ja olen ollut siihen tyytyväinen. Äiti ompelee 70-luvun Berninalla, ja loistavasti porskuttaa sekin edelleen. :)

Edelliseen kirjoitukseen vielä kommentoisin minäkin, että pidä pää pystyssä ja harrasta mitä haluat! Ihmisellä on yksi lyhyt elämä, joka menee ihan hukkaan jos aina tekee vain järkeviä asioita eikä elä tunteella. Sinulla kun vielä tuo iloa tuottava asia on pieni ja ympäristöystävällinenkin (erityisesti jos nyt verrataan vaikka autourheiluun tms.)!

Tuntuu tosi kurjalta, jos ja kun joku läheinen arvostelee itselle tärkeää asiaa, mutta minä ainakin pidän sitä sen ihmisen heikkoutena, jota pitää sietää muttei sen mukaan tarvitse elää omaa elämäänsä.

11 kesäkuuta, 2008 13:25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu