tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Hyvää Joulua kaikille... God Jul till er alla...
Tämä on vihonviimeinen päivitys ennen joulutaukoa. On ihana pakkanen ja maa valkoinen. Lunta ei tosin ole paljon ja Pekka Pouta uhkaili että sulaa kyllä ennen joulua mutta nautitaan nyt niin kauan kun tätä riittää...

Menemme Muonioon jouluksi, lähdetään perjantaina ja tullaan luultavasti vasta tapanina pois. Ylhäällä on ollut kylmä, sunnuntaina kuulemma – 28 pakkasta. Yritämme kuitenkin hiihtää koska ladut ovat hyvässä kunnossa ja latukahvilatkin kiitettävästi auki.

Tässä vähän kuvia. Liina on virolaisen mallin mukaan virkattu, lapaset ovat Fritidsgarnista ja Isoveli Colorista, malli sovellettu Novita-lehdestä. Joulukortit ovat kaikki samanlaisia, niitä olen tänä vuonna lähettänyt 30 kappaletta. Ajattelin ensin että helppoa, joo, mutta oma nyhräämisensä näissäkin oli. Malli ei ole oma vaan lainattu...

***
Det här är en sista uppdatering före jul. Det är underbart kallt och marken är vit. Vi har dock inte mycket snö och meteorologerna har lovat att det lilla regnar bort till jul men jag njuter i alla fall så länge det räcker. Vi firar jul i Muonio, kör upp på fredag och kommer tillbaka först på annandagen. Det har varit kallt i norr, - 28 grader på söndag. Vi tar med oss skidorna. Skidspåren är i utmärkt skick och skidcaférna håller öppet under julhelgen.

Och så lite bilder. Duken är virkad enligt en estländs modell, vantarna stickade på Fritidsgarn och Isoveli Colori, modellen modifierad enligt en modell i Novita-tidningen. Och till slut i år skickade jag 30 stycken sådana här julkort. Modellen är lånad…

Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

Anonymous Saija kirjoitti...

Aivan ihana kortti idea!! Tuota muutamalle neulovalle joulukortti ihmiselle kyllä toteutettava joku vuosi, rakastuvat varmasti noihin.

19 joulukuuta, 2006 17:08  
Anonymous Aija kirjoitti...

Kortti on tosi ihana, minä sain sellaisen!
Pysytelkää lämpimänä siellä mökillä, jos pakkaset noin paukkuvat ja oikein iloista joulua!

19 joulukuuta, 2006 22:02  
Anonymous KatjaL kirjoitti...

Kiitos jouluntoivotuksista!Rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa myös Sinulle!

21 joulukuuta, 2006 15:32  
Blogger Sari kirjoitti...

Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

22 joulukuuta, 2006 19:21  
Anonymous Sari kirjoitti...

Iloista Joulua!

22 joulukuuta, 2006 20:55  
Anonymous Maajo kirjoitti...

Kiitos kortista. Itsekin meinasin lähettää, mutta sitten se valitettavasti jäi... Hyvää Joulua nyt kuitenkin tätä kautta vielä kerran (aiemmin on jo taidettu toivotellakin?)! :)

23 joulukuuta, 2006 13:30  
Anonymous Helmis kirjoitti...

Kiva, kun kävit kirjoittamassa ystäväkirjaani :).

Oikein hyvää loppuvotta ja Onnellista sekä Käsityörikasta Uutta Vuotta sinulle & siipallesi!

28 joulukuuta, 2006 16:36  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Viime talvi oli tosi kamala, kieltämättä. Siis että oli niin karsean kylmä, että oksat pois ja puoli latvaakin poikki. Saa nähdä, millainen ensi talvi on.

17 syyskuuta, 2011 01:42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu