perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Tiedän kuka SRPY on...Jag vet nu min hemliga korsstygnsvän...

En oikein tiedä mistä alkaisin tämän ylimääräisen päivityksen. No posti toi ensinnäkin kaksi ihanaa pakettia. Toisen oli lähettänyt Aija joka on SRPY:ni eli hän paljasti nyt henkilöllisyytensä. Aija oli kirjonut kirjekuoren jonka etupuolta en halua paljastaa nimitietojen takia mutta takaosakin oli aivan ihana tuulimyllyineen ja tervehdysteksteineen. Paketissa oli lisäksi silikoninen kuusenmallinen muotti jota tulen käyttämään varmasti. Kuten jo arvelinkin Aija asustaa Hollannissa puolisonsa ja pienen poikansa kanssa. Kiitos kaikesta mitä olet lähettänyt. Kaikki on ollut nappiin osunutta ja käyttöä löytyy varmaankin heti ensimmäiseksi jouluaskartelun ollessa täydessä käynnissä.
***
Jag vet inte riktigt var jag ska starta denna extra uppdatering. Posten kom för det första med två underbara paket. Den andra var ett broderat kuvert som innehöll en julgransformad stans i silikon. Paketet var från Holland av min hemliga korsstygnsvän AIJA som nu avslöjade sin identitet. Tack så hemskt mycket för allt du har skickat. Som jag redan gissade bor Aija i Holland med sin man och sin lille son.
***
Toisen paketin lähettäjä oli Anna jonka SNY olin. Kiitokseksi sain häneltä aivan ihanan itse tehdyn heijastimen ja herttaisen kirjeen. Kiitos Anna, heijastimelle on varmasti käyttöä. Ollaan yhteydessä...
***
Det andra paketet var från Anna vars hemliga stickvän jag var. Som tack hade hon gjort en jättesöt reflex åt mig. Tack snälla du, den behövs verkligen i vintermörkret.
***
Sitten kuva huovutetusta myssystä.
***
Sedan ett foto på tovade toppluvan.
***
Ja Saija toivoi kuvaa lempinurkkauksestani jossa teen käsitöitä. Sehän on olohuoneessa...
***
Och Saija önskade foto på min favorithörna där jag handarbetar. Den är ju förstås i vardagsrummet.

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

Anonymous Saija kirjoitti...

Näyttää kyllä niin kotoisalle tuo neulonta nurkkasi! Minä kun satun istahtaa ihan mihin vaan kunhan saa hetken tehdä, yleensä tietokoneella.

02 joulukuuta, 2006 09:31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heräsi vain kysymys, mitä käsitöitä sinä tietokoneella teet? Vai suunnitteletko ihan itse mallit, olet sitten PALJON taitavampi kuin minä. En osaa soveltaa sitten yhtään.

terveisin tuula

02 joulukuuta, 2006 19:34  
Anonymous Palaga. kirjoitti...

Mukavan näköinen huovutettu myssy! Minäkin tässä harjoittelen huovutusta.

05 joulukuuta, 2006 19:29  
Anonymous Saija kirjoitti...

Tuula, istun irkissä, katselen kun toiset keskustelee ja samalla kommentoin väliin jotain. Tätä tää on kun on vieraana vieraalla paikkakunnalla, ei ole tuttuja kuin tietokoneella. Vielä kun näin joulun alla on loppunut jo kaikki lasten aktiviteetit ei ole kerhoi yms mitään joten äiti kaipaisi aikuisen seuraa, ensi hätään riittää tietokone :o) Nyt on tässä joulukuun aikana valmistunut parit villasukat ja Roosa-huivi et kai sitä jotain valmiiksi saa ja kun noiden ohjeet on ullasta mikäs sen kätevämpää kun tehdä koneella on ohje sitten aina siinä ulottuvilla ;o)

08 joulukuuta, 2006 17:27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu