keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Marraskuisia ajatuksia…Tankar i novemberMasentaa!!! Miten joulumieli voi säilyä vesisateessa ja plussakelissä? Ei sitten mitenkään. Olen kerta kaikkiaan niin kyllästynyt jo tähän harmauteen ja veden tuloon että en enää tiedä mitä tekisin. Käsityöt onneksi kuitenkin edistyvät ja kunhan vain saisi kuvattua niin voisin niitä täälläkin näyttää. Huovutettu pipo on valmis mutta kirjailematta. Lapaset Isoveli Colorista ja Fritidsgarnista tekeillä ja aloitin myös kaulakorua sukulaistytölle joululahjaksi Slöjd-detaljerista/tilaamastani langasta. Joulukortit ovat myös lähestulkoon valmiit ja päädyin tänä vuonna lähettämään kaikille samanlaiset kortit eli ne kudottu-aihe sellaiset.

Edellinen Strömsö/ innosti askartelemaan uutta saunakauhaa kotiin. Tosin ihan perinteisesti takomalla, kuvassa valmis kauhaosa kuparista ja kädensija katajasta. Materiaali varteen on vielä rautakaupassa.

Löysin täältä/ tämmöisen:

Kerro mitä tahtoisit nähdä.

Lähden liikkeelle avoimin mielin ja pilke silmäkulmassa kuvaamaan sitä mitä sinä haluat nähdä. Kohde voi olla kotini, käsityöni, piha, mitä vain keksit toivoa ja toteutus on mahdollisuuksieni rajoissa. Kaikenlaiset ehdotukset otetaan huomioon mutta ihan jokaista en lupaa toteuttaa:)Pistän kaikki toiveet hyvään talteen ja toteutan niitä sitä mukaa kun saan otettua sopivia kuvia.
***
Deppigt!!! Hur kan man behålla julstämningen i regn och plusväder? Det är inte möjligt. Jag är så less på det här trista gråa och allt vatten som hälls ner från himlen så jag vet inte längre vad…
Handarbetsprojekten flyter lyckligtvis och kunde naturligtvis visa här några av dem om jag fick dem fotade. Tovade toppluvan är klar men utan broderi. Håller på med vantar av Isoveli Colori och Fritidsgarn, samt började på ett halsband av garn jag beställde från Slöjd-Detaljer. Julkorten är nästan klara och i år beslutade jag skicka identiska kort till samtliga.

Förra Strömsö inspirerade mig att göra en bastu-skopa. Enda skillnaden är att jag gör den på det traditionella sättet. På fotot den färdiga skopan av koppar och handtaget av en. Skaftet är ännu i järnhandeln.

...och till slut:

Berätta mig vad du vill se...

Har du önskemål om foton? Jag fotograferar efter önskemål och möjlighet min omgivning. Mitt hem, mina handarbeten, exteriör t.ex gården...Allehanda önskemål noteras och publiceras allt eftersom jag hinner fotografera. Allt är kanske ej möjligt men jag försöker...

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Anonymous SRPY kirjoitti...

Vautsi, osaat takoakin! Siihen liittyen miten olisi kuva sinusta joko takomassa tai hitsaamassa?

Viimeinen paljastusposti on nyt matkalla, lähti eilen. Olen pahoillani tästä viivästyksestä, meni vähän tohinaksi tämä loppukuu. Mutta tulossa siis on, toivottavasti vielä tämän viikon aikana ehtii perille.

30 marraskuuta, 2006 12:51  
Anonymous Saija kirjoitti...

Oih, hieno kauha! Meiltä nuo vielä uupuukin saunasta, on vaan joku kippo, jotenkin unohtaa aina ostaa.

Minä voisin haluta nähdä mieluisamman kutomis/käsityöpaikkasi.

01 joulukuuta, 2006 09:37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu