tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Kortteja varten tilailen...Beställning av kortmaterial...

Tilasin täältä korttiaskartelumateriaalia. SRPY:n lähettämät askartelulehtien mallit saivat minut villiintymään pistelytekniikalla tehdyistä korteista ja oli siis ihan pakko tilata erilaisia sabluunoita, että pääsee testaamaan. Olisipa diploomaattiset suhteet lampun henkeen kunnossa niin toivoisin kelloon lisää tunteja, askartelutarkoitukseen.
***
Jag beställde hobbymaterial härifrån. Tidningarna min hemliga kors-stygnsvän skickade mig fick mig att insprireras av kort framställda med sömnadsteknik. Jag beställde flera olika schabloner, för att riktigt få prova på. Jag önskar bara fler timmar på dygnet. Jag skulle använde dem till att handarbeta.

Tunnisteet:

1 kommenttia:

Anonymous Maajo kirjoitti...

Heipä hei SRPY! ;)

Sain tänään pakettisi ja yllätyin jälleen (erittäin) positiivisesti sisällöstä! :) On hauskaa, kun ei yhtään aavista, mitä paketista putkahtaa esiin.

On todellakin haikeaa lopettaa tämä vaihto, mutta toisaalta on mukava, että päättyy. Joulu- ym. kiireet puskevat päälle, joten nyt saa niihin keskittyä. Ensi vuonna jos järjestetään SRPY-vaihto, niin olen 99% varmuudella mukana (riippuu taloudellisesta tilanteesta ja ajankohdasta muutenkin).

Tutut pistosi (-blogi) ovat todellakin tuttuja, sillä olet Blogilistani suosikeissa! :D

Kiitos kuluneista 3 kuukaudesta, olit loistava SRPY - keksit todella yllättäviä ja monipuolisia "lahjuksia". :)

Bloggailemisiin! :D

22 marraskuuta, 2006 16:58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu