perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Ei mitään erikoista...Ingenting särskilt...Nothing special...

Viikko vierähti. Olen toki ollut ahkerana ja saan kohta valmiiksi ensimmäisen joululahjan eli sukat. On vain ollut niin kiirettä etten ole ennättänyt tänne kirjoittelemaan.

Tilasin kirjakaupasta viikolla Strömsö-kirjan, sen ruotsinkielisen version. Suomenkielistä olisi ollut jo saatavilla tässä meidänkin paikallisessa mutta jotenkin vain tuntui siltä että kirjan sanoma katoaa suomennoksen mukana. Ehkä olen väärässä, en kuitenkaan riskeerannut. Suomenruotsi on muutenkin niin kivaa kuunneltavaa...Odottelin kirjaa jo tänään mutta ei ole kuulunut.
***
Veckan gick. Jag har faktiskt varit duktig och stickat på årets första julklapp. Strumporna blir nog färdiga i helgen. Jäktigt har det varit så jag har inte hunnit skriva hit någonting förrän nu.

Jag beställde boken om
Strömsö, den svenska versionen. Jag tror att boken är avsedd att läsas på originalspråket för att få med rätt stämning. Å andra sidan, jag kan ha fel förstås, men för mig känns det så. Finlands-svenskan har en fin klang, tycker jag. Jag hade faktiskt förväntningar om att få boken till helgen men än så länge har jag inte hört någonting.
***
An other week in september...I have been busy knitting the first christmas present for this year, a pair of socks. Hopefully I have time to finnish them this weekend.

I ordered the book about
Strömsö, a popular TV-program. I wish I get it for the weekend.

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, SNY tässä utelee että olisiko tarvetta mahdollisesti jollekkin juusto/viinikirjalle?

26 syyskuuta, 2006 21:25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, SNY tässä utelee että olisiko tarvetta mahdollisesti jollekkin juusto/viinikirjalle?

26 syyskuuta, 2006 21:27  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Voi ku iteki sais sen Strömsö-kirjan suomeksi. Pitäisköhän olla itsekäs ja vihjaista blogissa? Ehkä se mun SNY sitten järjestäisi. Äh. En mä voi olla niin karmeen itsekäs!

17 syyskuuta, 2011 01:20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu