tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Olin niin huolissani...I was so worried...


Tänä aamuna sain vihdoin viimein tietää että Fair and Square-vaihdossa Lizzylle pistelemäni neliöt ovat saapuneet perille. Tässä ne ovat! Eli, malli on The Gift of Stitching lehden ilmaismalli ja pistelty 32 pellavalle DMC langalla 115. Nimi ja päivämäärä on pistelty yhden langan yli. Olen nyt aivan koukussa yhden langan yli pistelyyn ja seuraavaan vaihtoon pistelin mallin kokonaisuudessaan miniatyyrinä. Se nyt vain on vielä sitä sipi-sipi asiaa niin kauan kun vastaanottaja on pakettinsa saannut.

Voitteko muuten kuvitella: paketti Suomesta Yhdysvaltoihin matkusti kolme viikkoa kun taas paketti Yhdysvalloista Suomeen matkusti vain vajaan viikon. Tutkimattomat ovat postin tiet!
***
This morning Lizzy finally mailed me that she has received these squares I stitched for her in the Fair and Square exchange. What a relief! I was so worried. The chart is a freebie from The Gift of Stitching stitched on 32 count linen with DMC colour 115. I stitched my name and the date one over one as I´m so hooked in the technique. The next exchange is completely stitched over one but this is still a hush-hush thing...

BTW can you imagine that a parcel from Finland to the United States took three weeks but a parcel from the United States to Finland only one week. I don´t quite understand how the Post-office works!

Tunnisteet: , , ,

5 kommenttia:

Blogger Ulla kirjoitti...

Kivan näköinen!

18 syyskuuta, 2007 12:35  
Anonymous Mari kirjoitti...

Kauniin neliön olet pistellyt ja vastaanottanut. Kiva vaihto.
Kurjaa kun jouduit jännittämään perille menoa,mielenkiintoisia kyllä postin tiet ovat.

18 syyskuuta, 2007 15:52  
Blogger Ulla kirjoitti...

What a lovely embroidery!

My best wishes
Ulla

18 syyskuuta, 2007 19:44  
Blogger Leena kirjoitti...

Kauniit neliöt olet pistellyt! Postin kulusta ei ikinä tiedä, onneksi suurin osa menee reippaasti perille :)

Kauniit neliöt sait itsekin ja tuo avaimenperä on tosi ihana!

18 syyskuuta, 2007 23:47  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Sano muuta! Patesta ei koskaan tiedä, minne hän polkaisee ja meneekö nopeasti vai hitaasti. Britanniaan Pate menee tuskastuttavan hitaasti, ja joskus Amerikkaankin. Mutta kyllä se Pate silti kulkee.

17 syyskuuta, 2011 03:08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu