tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Tätä kannattaa kokeilla… Detta är värt att prova på…This is worth the effort…

Edelleen käsitöiden ollessa jotakuinkin salaisia annan teille aivan ihanan suolapalan reseptin jota kannattaa kokeilla erityisesti iltateen kanssa.
***

Eftersom jag inte har något att publicera vad gäller handarbeten ger jag er ett recept på en saltbit som är jättegod till kvällste´et.
***

I still do not have any handicraft to publish and therefore I give you a recipe. It’s a ham- muffin which I recommend especially with the eveningtea.

Kinkkumuffinssit
2 dl maitoa
25 g hiivaa
5 rkl öljyä
1 dl juustoraastetta
1 dl hienonnettua persiljaa
4,5 dl vehnäjauhoja
Täyte
100 g savustettua kinkkua
100 g chévrè juustoa
1 dl juustoraastetta
suolaa
pippuria

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva sekä öljy. Sekoita jauhot, juustoraaste ja persilja. Lisää nesteeseen ja vaivaa hyvin. Kohota liinan alla noin 30 minuuttia. Kauli noin uunipeltin kokoinen levy.
Hienonna kinkku ja lisää juustot sekä mausteet. Levitä täyte taikina-levylle ja rullaa kuten kääretorttu. Leikkaa rullasta noin 12 viipaletta. Lado viipaleet muffinsivuokiin leikkuupinta ylöspäin. Kohota liinan alla noin 30 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele juustoraastetta vielä pinnalle. Paista 225 asteessa keskellä uunia noin 15–20 minuuttia.

***
Salta muffins med skinkfyllning

2 dl mjölk
25 g jäst
5 msk olja
1 dl riven ost
1 dl finskuren persilja
4,5 dl vetemjöl
Fyllning
100 g rökt skinka
100 g chévrè
1 dl riven ost
salt
peppar
Värm mjölken till ca 37 grader och smula i jästen. Tillsätt olja. Blanda de övriga ingredienserna och blanda i vätskan. Blanda väl. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Under tiden gör färdig fyllningen. Skär skinkan i små bitar och blanda med ostarna. Tillsätt kryddor. Kavla ut degen till storlek av en ugnsplåt och bred ut fyllningen jämnt över hela degen. Rulla ihop som en rulltårta. Skär 12 jämnstora bitar och lägg i muffinsformar med skär-sidan uppåt. Låt jäsa en gång till ca 30 minuter. Pensla med ägg och garnera ännu med lite riven ost. Grädda i ca 15-20 minuter i 225 grader.

***
Ham-muffins (I’m not sure about the spelling!!!)

2 dl milk
25 grams of yeast
5 tablespoons of oil
1 dl grated cheese
1 dl of chopped parsley
4,5 dl of wheat flour
The Filling
100 g of smoked ham
100 g of chévrè
1 dl of grated cheese
salt
pepper

Warm up the milk up to +37 degrees Celsius and ad the oil and the yeast. Mix well with the rest of the ingredients. Let the dough rise for about 30 minutes. Meanwhile prepare the filling. Cut the ham in small pieces and mix with the cheeses and the spices. Roll out the dough and spread the filling evenly on it. Roll the dough like a swiss roll. Cut into 12 pieces and put in muffin moulds the cutting surface up. Let rise once again about 30 minutes. Brush the muffins with egg and sprinkle with some grated cheese. Bake in +225 degrees Celsius about 15-20 minutes.

***

Sitten vielä muistutus arvonnasta täällä

***

Och så ännu en påminnelse om lottningen här

***

And once again a reminder of the lottery here

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Taas munaton resepti! Oih!

17 syyskuuta, 2011 02:17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu