maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Otsikonkeksijä hukassa...I´ve lost my headline-maker...

En oikein saannut keksittyä nasevaa otsikkoa. Väsyttää aivan kamalasti mutta päätin kuitenkin käydä kirjoittamassa muutaman rivin kun on asiaakin.

Ensinnäkin kiitokset Marille ja muille OUPSilaisille lauantain tapaamisesta. Oli tosi kiva ja tuottelias päivä. Sain pisteltyä yhtä työtä melkein valmiiksi asti ja se on yhdelle päivälle todella hyvä saavutus minun mielestä.

Kuvassa on Matress Pincushion eli patjanmallinen neulatyyny jonka pistelin Carolynille Make a Wish vaihdossa. Malli on taas Serendipity 9 tai oikeastaan pieni osa siitä, kangas 40 ct pellava ja lanka Atalien silkkilanka Grenade. Nauha on Tilda-mallistosta.

I couldn´t come up with a better headline this time. I´m really tired but still, I desided to write a few words...

First of all thank you Mari and all you others who participated in the cross-stitching gathering on Saturday. We had so fun and I stitched a lot too.

In the pic above the matress pincushion I stitched for Carolyn in the Make a Wish Exchange. I just got a message from her that she had received it. The design is a part of Serendipity 9 by Papillon Creations, the fabric is 40 ct linen and the thread Atalie´s Grenade. The ribbon is a Tilda-product.

Tunnisteet: , ,

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Nice.

17 syyskuuta, 2011 04:11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu