torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Ristipistotapaamisia ja vaihtoja...Cross-stitch gatherings and exchanges...

Tämän ihanan neulavahdin sain SBEBB:n Redwork vaihdossa Edgarilta. Kuva ei kyllä tee tälle oikeutta, niin kaunis tämä on! Pistelyjen lisäksi Edgar oli ommellut tähän myös kullanvärisiä helmiä jotka eivät valitettavasti kuvassa näy. Paketissa oli myös kaunista sinisävyistä puuvillakangasta, käsinvärjättyjä silkkilankoja sekä LHN:n, Midnight Stitchingin ja Waxing Moon Designsien malleja. Kiitos tuhannesti!

Tiistaina oli Tornion Pistelijöiden tapaaminen Pirkolla. Oli kyllä tosi kiva ilta ja aika meni niin nopeasti. Mukana olivat Katariina, Arja, Jaana, Teija ja minä. Korttien lisäksi pistelimme myös omia töitämme, ihastelimme Pirkon tekemiä käsitöitä ja tietenkin kahvittelimme! Pirkko on todella etevä tilkkuilijakin ja joitakin hänen töitään on hänen blogissaan. Itse sain valmiiksi yhden vaihdon joka lähtee tänään postiin. On tosi kiva päästä taas aloittamaan uutta työtä. Hys hys töitä on taas tiedossa, joten kuvia ei ole ihan lähiaikoina tulossa.
Tuttuja Pistoja sulkeutuu taas viikonlopuksi, lisää juttua ensi viikolla. Kiitos kun kävit, ihanaa viikonvaihdetta sinulle!
***
This gorgeus pinkeep was stitched by Edgar for me in the SBEBB Redwork Exchange. I really apologize for the bad quality of the picture. The pinkeep is so beautiful and really nicely finished with golden beads. He also sent me some blue cotton fabric, blue and violet hand-dyed silk thread by Vikki Clayton and some designs by LHN, Midnight Stitching and Waxing Moon Designs. Thank you so much, you really made my day!
Our local Stitching Club had a gathering on Tuesday and this time Pirkko was our hostess. The other participants were Katariina, Arja, Jaana, Teija and me. Besides the stitched cards we also stitched on our own pieces, admired all the beautiful pieces Pirkko had made and had, of course, time for coffee and cakes. Pirkko is a very talented quiltmaker, you can see some of her works on her blog. I was very pleased with my self because I finished an exchange piece and I´ll mail it today. It´s so fun to start on a new piece, a secret one again, so no pics for some time.
Familiar Stitches closes again for the weekend, more stories next week. Thanks for stopping by, have a nice weekend!

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

Blogger Lennu kirjoitti...

Ihana neulavahti, tosi kauniin sait!

31 heinäkuuta, 2008 11:16  
Anonymous jaanaL kirjoitti...

Sinä teet ja saat kaikkea ihanaa. Mukava katsella kuvia niistä!

31 heinäkuuta, 2008 13:00  
Anonymous Mari kirjoitti...

Mukavaa viikonvaihdetta sinullekin! Tuo neulavahti on aivan ihana, ja ihan sun näköinen. :)

31 heinäkuuta, 2008 13:11  
Blogger Stephanie kirjoitti...

What a gorgeous pinkeep from Edgar! Enjoy :)

31 heinäkuuta, 2008 15:16  
Anonymous Aija kirjoitti...

Todella kaunis neulavahti ja ne kultaiset helmet varmasti tekevät siitä vieläkin kauniimman!

31 heinäkuuta, 2008 20:11  
Anonymous Paula kirjoitti...

Kiitos paljon kirjeestä! Laitan heti kuvia blogiini, kun saan vain vuodatuksen toimimaan...... Tökkii taas kerran...

03 elokuuta, 2008 20:09  
Anonymous Paula kirjoitti...

Nyt sain päivitetyksi lahjasi! =)

03 elokuuta, 2008 21:22  
Blogger Jaana kirjoitti...

Hei! Kyllä se näillä näkymin muuttuis se meidän seuraava tapaaminen viikolla eteenpäin. Toivottavasti ei tuu kelleen esteitä!!

04 elokuuta, 2008 23:06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu