maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Tildaa ja vanhoja ajoneuvoja...Tilda and old vehicles...

Tämä Tilda-etana valmistui perjantai-iltana lahjaksi puolison serkun perheelle joiden luona kävimme kyläilemässä viikonloppuna. Etana oli kyllä tosi helppo ommella, mutta täyttäminen oli temppu sinänsä! Onnistui kuitenkin suhteellisen hyvin ja olin tyytyväinen lopputulokseen.
***
I sew this Tilda-snail on Friday. We visited DH´s cousin and her family on the weekend and I gave the snail as a present. The sewing was easy but the filling... Well, I finally got it finished and am quite satisfied with the result.Sunnuntaina oli ajoneuvonäyttely, jossa tietenkin piti käväistä. Tässä parhaimmistoa eli Fordit sekä Porsche-merkkinen traktori. En edes tiennyt että Porsche valmistaa traktoreita, joten oppia ikä kaikki.

***

Sunday was a great day to spend on a exhibition with old vehicles. Here pics from the best, the old Fords and a Porsche-tractor. I didn´t even know that Porsche-tractors exists so one learns as long as one lives.

Meidän pihalla olevassa lumipallo-heisissä on ennätysmäärä kukkia. Tämä on ehdottomasti lempipensaani ja voisin vaikka hankkia niitä muutaman lisääkin.

***

The Guelder Rose on our yard has this many flowers this year. I really like this bush and could buy a few more...

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Anonymous Anne kirjoitti...

Moi!
Lumipalloheisi on ehdottomasti minunkin suosikkini pihamaallamme. Ja tosiaankin siinä on tänä kesänä paljosti enemmän kukkia kuin viimekesänä. Siinä on muuten muutamassa oksassa hiiiirveeesti pieniä mustia ötököitä =/ Voisikko neuvoa aloittelevaa puutarhuria miten ne pitäs tuhota... Kai ne on haitallisia. =) ;) Terkkuja siis Kellosta! =)

08 heinäkuuta, 2008 17:16  
Anonymous Tilkkumuori kirjoitti...

Tosi söpöliini etana.Lumipallopensas on minunkin lemppari ;)
Kyllä noissa vanhoissa autoissa on jotain hienostuneisuutta minun mielestä, enkä myöskään tiennyt porchen valmistavan traktoreita.

09 heinäkuuta, 2008 19:22  
Anonymous anne kirjoitti...

Moi taas =)

kiitokset tolutusvinkistä. Ei minua muuten nämä ylimääräiset lemmikit haittaa, mutta jos ne syö mun pensaan niin. =/ Viimeksi olin niin lumipallojen lumoissa, että enpä muistanut kommentoida tuota etanaa ja autoja. =) Mutta ihana on etana ja meiltä löytyy kans yksi rakkori fani ja vanhojen autojen ystävä. ;)
Aurinoisempaa viikonloppua! =)

10 heinäkuuta, 2008 10:12  
Blogger neilikka kirjoitti...

Hei.
Kaunis pensas kun on noin kukassa, mut kyllä on nuo vanhat autotkin kauniita. Pitäiskö siirtyä omasta polkuompelukone keräilyharrasuksesta noihin autoihin...
Etana on kans aivan ihana...nuo etanat olisi omassa huushollissakin tervetulleita. Ehkä jonain päivänä kun vain malttaisi odottaa vielä sen kuukauden.Lomareissukin pukkaa ensi viikolla päälle,jos se viilentäisi odotusta.

10 heinäkuuta, 2008 18:31  
Blogger Lillie kirjoitti...

Beutifully finished snail. Lovely photos of the Fords and the blooms are beautiful

15 heinäkuuta, 2008 06:23  
Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

No voihan Porsche, etten paremmin sano. Traktoreita oikein! Ja hieno heisi on.

17 syyskuuta, 2011 04:14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu