keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Anna hyvän kiertää II...Pay it forward II...

No niin, uusi vuosi ja uudet kujeet. Tai tässä tapauksessa oikeastaan vanhat laahaa pahasti perässä. Laitoin tuonne sivupalkkiin ihan listan niistä joille syksyllä arvoin Anna-hyvän-kiertää lahjan. Ei, en ole unohtanut. :) Lievä paniikkihäiriö vain meinasi iskeä vaihtojen kanssa. Kaikkeen sitä ihminen päänsä työntää! Leikkimielellä sanoinkin että SBEBB:kin uhkasi loppua kun tällaisen tollot eivät muuten älyä olla ilmottautumatta kaiken maailman vaihtoihin. Suljetaan sitten koko foorumi...Pahaksi onneksi se vain avattiin taas ja tämä tyttö on taas kahdessa vaihdossa nalkissa. Sitten saa yötä myöten pistellä että saa kaiken valmiiksi aikatauluun mennessä. Ei ihme että syksyllä puhkesi se nokkos-rokko kiusaamaan, sehän on stressinkin laukaisema eikös... Miten se opetellaan se ei-tavuinen sana. Opettaisiko joku?

Tämän blogin sivupalkkiin en muuten saannut mahtumaan enää tekstiä joten otin blogilistan pois. En ollut päivittänyt sitä aikoihin ja siitä puuttuikin vallan hirveästi lemppariblogeja. Anna-hyvän-kiertää lahjat teen sattumanvaraisessa järjestyksessä. Jos teillä on toiveita, niin laittakaa tulemaan!
***
A new year with new tricks! In this case I´m unfortunately only talking about old tricks that I still have on a have-to-do list. I put a list of the ones who won the PIF made by me last autumn. No, I haven´t forgot. I just had a small panic with all the exchanges I participated in. I was fool enough to sign me up for so many exchanges that I nearly didn´t cope. I said to someone that Becky nearly closed the SBEBB because of people like me who doesn´t have sence not to participate in every single exchange that opens. ( Joke!!) Unfortunately she opened it again and guess who signed up for an exchange or two! And here we go again, stitching the nights away, just to get ready on schedule... How to say the no-word! Teach me, please!

I removed the list of my favourite blogs on the sidebar. I hadn´t updated it for ages and there´s hundreds of them now...

I make the PIF´s randomely! If you have any wishes, mail me!

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Blogger Leena kirjoitti...

E ja I, Tuula, EI :D Täällä päässä paraskin opettaja opettaa! Eivät sulkeneet SBEBB:tä meidän onneksi vai epäonneksi :) Eikun vaihdot on IHANIA, yön hiljaisina tunteina on kiva pistellä, eikös juu :)

Kauniit neliöt sait vaihdossa!

16 tammikuuta, 2008 15:38  
Blogger Sari kirjoitti...

Ihanat neliöt todellakin!

Ja arvaas mitä. Mullakin on jo sähköpostissa hakukaavake SBEBB:n listalle. En minä kyllä tiedä huolivatko ne sinne ihan helpolla (ja onko yleensä mitään järkeä liittyä koko listalle kun aika ei riitä muutenkaan). Taitaa olla aika pitkä jonotus, kun te "vanhat" ette sieltä lähde kulumallakaan pois. ;-D Hahhhahaaa. ;-D

Mitä toiveisiin tulee, niin kaikki käy. Saat ihan vapaat kädet.

16 tammikuuta, 2008 15:56  
Blogger Saijja kirjoitti...

Heis, pitkästä aikaan :o)
Kotiäitinä ehtii vaan tosi pikaseen kääntyilee ja lukemaan blogeja, vielä kun ehtis kommentoimaan, kohta saa unohtaa tuon kommentoinninkin kun uus perheen jäsen liittyy tähän kauhuun ;o)
Tuut tänne vaan opettelee jonon lopuksi, meil on lapsille menossa tätä EI koulutus. Hukkunut tuossa hoidossa ollessa että kaikkeen ei saa koskea, kaikkea ei saa ottaa ja kaikkea ei saa tehdä. Mut meil on karkea meno sitten, jossei kolmannella kiellolla usko joutuupi ulos, nuo ei oo kovin mielissään hommasta tällä vesikelillä, joten homma alkaa sujumaan.


Toiveita kysyit tuosta... niin mä haaveilen semmoisesta saksikorusta tms ettei noi pienet sakset ois aina tos lankakoris hukas mihin työt laitan.

Toivottavasti edes siellä pohjoisessa on hieman enemmän talven tuntua kun täällä etelässä pimiässä ja sateessa.

16 tammikuuta, 2008 16:48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu