perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Toipilaana...I´m getting better...


Olin sairaana, taas. Tällä kertaa vierähti koko viikko flunssassa. Tunnustettakoon että en ole koskaan ollut näin kipeä ja ihan omaa syytäni tällä kertaa. Ilmeisesti lähdin liian aikaisessa vaiheessa liikkeelle ja töihin ja tauti uusi. Myös puoliso piti sohvaa paikoillaan viikon päivät ja nyt olemme molemmat ensimmäistä päivää töissä tai ainakin yritämme olla. Pää on ainakin niin tohelo että en ole uskaltanut mitään vaativampaa alkaa edes yrittämään. Saa sitten viikon korjata virheitä ja se ei ole kivaa...

Tuo neitonen on blogittomalle Deniselle lähettämäni Fair and Square vaihto. Malli on Couleur d'Etoilen Passionnément... Brodeuse, lanka on joskus vaihdossa lahjana saamani italialainen silkkilanka ja kangas Perminin 32 ct pellava. Malli ei kokonaisuudessaan sopinut ruutuun vaikka pistelinkin yhden yli. Tätä oli tosi kiva tehdä ja sainkin sen valmiiksi suhteellisen nopeasti.
***
I was sick, again. This time I was at home in a flu for a whole week. I have to admit that I have never been so sick before and I can only blame myself for it. I probably went back to work to soon and had a relaps. My husband had also the flu this time and today we are both back at work or at least we try to be.

This lady is the square I sent for Denise in the Fair and Square Exchange. Denise doesn´t have a blog of her own. The design is Passionnément... Brodeuse by Couleur d'Etoile, the thread is an Italian silkthread I got as a goodie in an exchange and the fabric is Permin´s 32 ct linen. The design was a little bit too big for the square allthough I stitched it over one. It was really fun to stitch this piece and I got it ready quickly.

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Anonymous Mari kirjoitti...

Oi kun tuo pistelevä tyttö on ihana! :) Ja kiva, kun oot taas sen verran voimissasi, että olet päässyt blogiasi päivittämään. Meilläkin esikoiseen viime yönä iski mahatauti, mutta hänellä ne ovat onneksi sellaisia yhden yön tauteja, nyt taitaa taas kaikki olla hyvin. Sairastaminen on kurjaa, mutta eikös sen jälkeen olekin taas terveenä olo ihanaa? :)

Hyvää huomista naistenpäivää näin jo etukäteen! :)

07 maaliskuuta, 2008 17:14  
Anonymous Mari vielä kirjoitti...

Nyt rupesin vielä katsomaan tuota tytön kuvaa tarkemmin, että ei hän taidakaan tehdä ristipistoja, tai mistäs sitä tietää, mitä hän siinä tekee. Ensi vilkaisulla vain näyttäisi kuin hänellä olisi kangas kädessä, joten voisi kai tuo olla ristipistelyäkin? :)

07 maaliskuuta, 2008 17:16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu