perjantaina, tammikuuta 18, 2008

Postilaatikossa elämää...Lively in my mailbox...Vaikka kuinka saan stressiä vaihto-aikatauluista, unohdan sen autuaana kun postilaatikossa kolahtaan. Katsokaan nyt näitäkin! Ihania Tilda-juttuja SRPY:ltä yläkuvassa ja hän haluaa edelleen pysyä tuntemattomana eli voin odottaa vielä yhtä pakettia. Kiitos SRPY, kuka lienetkin! Tämä piristi kyllä päivääni tosi paljon.

Ja, katsokaa minkä ihanan tyynyn Ulla oli pistellyt minulle SBEBB:n Winter House-vaihdossa. Tosi kaunis luonnon värinen kangas - kerro, Ulla, mitä se on? - jolle kuva ei todellakaan tee oikeutta ja ihania lahjoja! Talvi-aiheista kangasta, nauhoja, tarroja...suorastaan hihkun täällä!
***
Even though I feel stressed with the different exchanges I completely forget it when I start to get the exchanges back in my mailbox. Look at these! Wonderful Tilda-stuff from my Secret Stitching friend and she is still anonymous so I have still a package to wait for! Thank you friend, who ever you are! You made my day!

And look what a gorgeous cushion Ulla stitched for me on the SBEBB Winter House Exchange. The fabric is so beautiful - please tell me Ulla, what it is? - and the goodies! Cotton fabric with winter theme, ribbons, stickers...I just sit here and shriek with joy!

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

Blogger Leena kirjoitti...

Ihanaa postia! Ullan tekemä tyyny on tosi hieno!

18 tammikuuta, 2008 10:57  
Blogger Ulla kirjoitti...

Mukava, että tykkäsit! En ole oikein varma mitä tuo kangas on, kun ostin sitä ison palan huutonetistä ja mukana ei ollut mitään tietoja. Mutta se on varmaankin 25 tai 28ct evenweavea ja sävy ehkäpä natural light tai beige...

18 tammikuuta, 2008 12:25  
Blogger Ulla kirjoitti...

Ai niin piti kysyä, että saisinko käyttää sinun kuviasi, kun unohdin itse kuvata?

18 tammikuuta, 2008 12:27  
Blogger Emma kirjoitti...

Kivoja ja kauniita juttuja olet saanut.

18 tammikuuta, 2008 12:40  
Blogger Kirsi kirjoitti...

Tosi ihana paketti.

18 tammikuuta, 2008 13:04  
Blogger Sari kirjoitti...

Wau mitä postia!

19 tammikuuta, 2008 20:27  
Anonymous Mari kirjoitti...

Ekoteko-haaste sinulle blogissani! :)

22 tammikuuta, 2008 13:49  
Anonymous Tiina kirjoitti...

Ai kun ihania olet saanut. Voi kun olisi aikaa itsekin liittyä mukaan noihin....

22 tammikuuta, 2008 17:00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu